waterflessen met logo Opties

Ons frisse dorstlesser, poly flesjes met bronwater betreffende de persoonlijk logo. De flesjes bestaan beschikbaar in de kleine 330ml betreffende draaidop of grote 500ml met sportcap en worden voorzien met een full colour label. Zo is de bekendmaking op de oudste methode naar de klanten overgebracht.

Zij begrijpen hetgeen een mogelijkheden voor de bedrukking bestaan, op welke manier een logo zo echt mogelijk tot zijn recht komt en die tinten uit je logo het mooist te combineren bestaan betreffende dit middel.

Vind jouw een artikel betreffende gelijke eigenschappen en capaciteit ergens anders een lagere prijs? Zend ons vervolgens een offerte met de concurrent. We vergelijken welke en doen je een passend assortiment opdat ook je aangaande de bediening kun genieten.

melden? Wil je behulpzame feiten aan prijzen, levertijden, kleuren en mogelijkheden vanwege jouw beurs? Aarzel vervolgens ook niet en neem aanraking met ons op. We raden aan jouw graag en produceren gaarne ons ontwerp voor je!

Door een minimale lijndikte met te behouden bestaan een lijnen juist duidelijk op het eindresultaat. Controleer je ontwerp op transparanties/overprint.

Waterflesjes drukken vanwege promo acties is vlug reclame maken. Water bedekt een aarde vanwege 71%, voor het kan zijn het reuze essentieel dat wij mineraalwater behoren te hebben teneinde te kunnen overleven. Mineraalwater behoort tot de eerste levensbehoeftes. Een gemiddelde vrouw bestaat uit 52% water en een doorsnee man bestaan uit 63% water. Wij halen halen dit mineraalwater uit organische bronnen binnen Europa.

Ze begrijpen hetgeen de mogelijkheden voor de bedrukking bestaan, op welke manier ons logo zo juist geoorloofd tot bestaan recht komt en welke kleuren uit jouw logo dit mooist te verbinden bestaan betreffende het product.

De plastic tritan waterfles is een alternatief in een worsteling anti kunststof wegwerp waterflessen.... Details Offerte aanvragen?

Draai de bovenkant over dit flesje en je hebt ons bekertje! Echt schoon te vervaardigen doordat je een fles in 3 onderdelen los get more info kunt halen.

Wegens tijdens het sporten kun jouw verder de Dopper gebruiken, immers via de Dopper nacht cap erop te draaien. Ook een Dopper Carrier kan zijn super praktisch om te hebben.

Hoe omvangrijk mag mijn opdruk erop? Standaard geeft een drukkerij met het het 30 x 35 mm op het bekertje is, maar wij kunnen ook rondom dit bekertje drukken, het vormt een opdruk ettelijke malen groter. De prijzen aangaande omtrent bedrukking op het DOPPER flesje zijn op aanvraag.

Alle natuurlijke koolzuurvrije mineraalwater betreffende Spa, uit dit hart over de Belgische Ardennen Spa natuurlijk mineraalwater is puur, bevat weinig mineralen zonder calorieën.

Flesje 500 ml Flesjes water betreffende 500 ML voorzien over eigen logo of strekking, het mineraalwater is afkomstig betreffende oudste gezonde bronnen. Beschikbaar van 96 flesjes, die flesjes worden geleverd in doorzichtige 500ml PET-flessen, die middelen geraken geleverd in optionele kleur schroef / zonne dop en hoogglans gelakte labels.

CIRCULAIRE ECONOMY Dopper is ons social enterprise. Impact beschikken over op een snellere aardbol hebben kan zijn het doel. Dus bekijken we een impact betreffende ons middel en onze bedrijf vanuit het cradle to cradle concept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *